ISMERJE MEG
KIEMELT
B2Y / Y2B
MUNKÁINKAT


Országos digitális agrártechnológiai esettanulmány verseny - a gamification módszerével

Két hónapon keresztül mintegy 300 egyetemista versenyez digitális környezetben, megismervén a legjelentősebb agrártechnológiákat, piaci szereplőket.

Partnerünk, az AgroVIR Kft. részére kidolgozott és megvalósított, gamification-re épített koncepciónak köszönhetően mintegy 300 jövőbeli agrár-döntéshozó tanulta meg használni az AgroVIR vállalatirányítási rendszert, illetve egyéb technológiai cégek (Syngenta, Yara, stb.) megoldásait egy virtuális, szimulált 500 hektáros gazdaságban.


B2B lead generálási és sales support stratégiák tervezése a Qualysoft Zrt. részére

Partnerünk, a Qualysoft Zrt. Jelentős partnerkörrel rendelkezik a KKV-k és a nagyvállalatok területén.

A közös munka során kidolgozásra került a cég Digital Enterprise Experience Programja, mely célja, hogy bemutassa Qualysoft Zrt. digitális fejlesztéseit, rendszereit. A munka során a Qualysoft vállalati referenciáit, üzletágait, informatikai megoldásait felölelő portfólióját dolgoztuk fel, és alakítottuk kommunikációs / lead-generáló online eszközzé.


Tartalom- és e-learning fejlesztés agrárgazdasági szereplők versenyképességének növeléséhez

A Vajdaságban zajló agrárintegrációs folyamatok támogatására, illetve a termelők kompetenciáinak fejlesztésére mintegy 100 videóból, értékelő feladatsorból álló képzési programot dolgoztunk ki, mely az agrártermelés széles spektrumát öleli fel, a tápanyag-gazdálkodástól kezdve a növényvédelmen át a precíziós gazdálkodásig.


Kárpát-Agri vállalati-gazdálkodói ökoszisztéma koncepciójának kidolgozása

Komplex, a digitális agrár megoldások Kárpát-medencében való elterjesztését támogató programot dolgoztunk ki vállalati és kormányzati partnereinkkel.

A program része a program arculatának megtervezése, egy nagyléptékű kárpát-medencei piackutatás lebonyolítása, egy digitális megoldásokat bemutató online környezet létrehozása, és egy határokon átívelő konferencia megszervezése.


Angol nyelvű 'Personal Branding' tréning a Restart-Up közösségi program támogatására

Az "Énmárka" építése vitathatatlan fontosságú, még a középkorú, senior szakembereknél is.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a 45 év feletti diplomás munkavállalókat támogató Restart-Up program szervezőivel angol nyelvű, énmárka-építő, personal branding tréninget dolgozunk ki és valósítunk meg.


Tanácsadói és programszervezési tevékenység hazai KKV-k exportlehetőségeinek kiaknázására

A Magyar Nemzeti Kereskedőház számára tanácsadói tevékenység elvégzése, illetve programszervezési feladatok (üzletember találkozótól az export-tréningig) teljes körű ellátása.


Helló, Modern Agrárium ifjúsági életpálya kampány szakmai támogatása

Tanácsadási és szervezési munkák a Helló, Modern Agrárium ifjúsági agrár-életpálya népszerűsítő kampány sikeres megvalósításához.

A kampány megvalósítója a Szent István Egyetem által vezetett, három agrár-egyetemből álló konzorcium. A munkálatok során közösségi-média kampány, életpálya népszerűsítő videók, weboldal, helyszíni aktivitások kerültek megvalósításra.


"Te és a digitális agrárium" országos piackutatás lebonyolítása

A Digitális Jólét programon belül megvalósuló Digitális Agrár Akadémia részére nagyléptékű, mintegy 4000 hazai középiskolás, és felsőoktatásban résztvevő hallgató digitális attitűdjeinek vizsgálata, elemzése.


Online marketing és tartalom-stratégia kialakítása a nagy múltú informatikai vállalatnál

A Számalk Zrt. Magyarország egy nagy múltú informatikai képzéseket biztosító vállalata.

A partnerünkkel közös munka során marketingkommunikációs tevékenységet végeztünk, kiemelten a cég online tevékenységére vonatkozóan.


Kárpát-Agri konferencia a Várkert bazárban

A KÁRPÁT EXPOrt rendezvény kísérőrendezvényeként került megvalósításra a Kárpát-Agri konferencia neves szakemberek bevonásával.

A konferencia sajátossága, hogy a Szent István Egyetem technológiájának köszönhetően a konferenciát négy külhoni helyszínen követhették az érdeklődők interaktív módón, valós időben.


Agrovirtus Meetup - Agrárinnovációs ifjúsági Fórum

Izgalmas, az agrárdigitalizációt központba állító országos ifjúsági fórum szervezése és lebonyolítása agrártechnológiai kiállítókkal, szakmai kerekasztalokkal a Szent István Egyetem gödöllői kampuszán neves szakmai vendégekkel, előadókkal.